Termeni și condiții

263.jpg
TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii şi condiţiile urmatoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. Conţinutul acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe website sunt în proprietatea si operate de catre Pensiunea Laguna Nuferilor.

Folosind resursele disponibile pe pagina https://laguna-nuferilor.ro intraţi într-o relaţie contractuală cu noi, legala din punct de vedere juridic, urmand ca noi sa interacţionăm direct cu dvs. prin adresarea unui e-mail de confirmare în numele pensiunii.

Toate preţurile sunt afişate in lei incluzând TVA şi alte taxe, cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare, celelalte perioade din an sau pachetele de programe speciale cu prețurile aferente vor fi menționate la data desfășurării lor.


Anulare/modificare rezervare

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare/neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de pensiune.
Rezervarile se fac pentru un minim de 2 nopti. Pentru a anula o rezervare fara penalizare se va comunica cu minim 14 zile inainte prin email sau telefon. In caz contrar, avansul nu este returnabil.

Modalitati de plata

Tipuri de plati acceptate: Cash in locatie, transfer bancar, card POS in locatie (+carduri de vacanta).

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul online, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele LAGUNA-NUFERILOR.

In cazul unei anulari eligibile conform conditiilor mentionat mai sus a unei tranzactii prin card efectuata online, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Vouchere/carduri de vacanta

Pentru platile cu cardul de vacanta, aveti obligatia conform legii de a ne furniza CNP-ul titularului de card pentru generarea e-facturii. Pentru detalii aici.

Operatorii economici cu activitate de turism din România, care deţin structuri de primire turistice clasificate și/sau agenţii de turism licenţiate și care acceptă vouchere de vacanţă ca modalitate de plată, se denumesc unităţi afiliate. Acestea au obligativitatea de a raporta facturile emise către titularii voucherelor de vacanţă și în sistemul naţional privind factura electronică RO e-Factura, începând cu data de 1 aprilie 2022. Beneficiarul facturii poate fi orice persoană fizică, care se identifică cu CNP/NIF .

Utilizatori

Accesând website-ul si serviciile prin care vă transmiteţi datele personale în vederea efectuarii unei rezervari, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

– datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către Pensiunea Laguna Nuferilor
– datele personale să fie utilizate pe o perioadă determinată de maximum 2 ani în vederea unor contactării ulterioare
– check-in la ora 14:00 si check-out la ora 11:00 


Conditii de rezervare

Disponibilitatea spatiilor de cazare se va face prin intermediul formularului de disponibilitate in timp real disponibil pe website ori e-mail/telefon. Rezervarea prin website este confirmata instant pe mail in mod automat. Prin celelalte mijloace de comunicare se confirma de catre un reprezentant al pensiunii.


Fumatul
Fumatul NU este permis in interiorul pensiunii, doar in spatiile special amenajate de pe terase/exterior. Nu este permis fumatul in camere/bai sau orice alta incapere interioara.

Parcare
Parcarea este gratuită la pensiune si este supravegheata video 24/7.

Siguranta obiectelor personale
Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune. Daca sunt gasite in camera sau spatiile comune vor putea fi trimise prin curier la adresa mentionata.

Animale de companie
Nu se admit animale de companie in cadrul pensiunii.

Plimbări cu caiacul

Toate plimbările cu caiacul sunt contracost și nu se fac ghid. Acestea sunt pe propria răspundere a persoanei care închiriază pe toată durata.

Ciubărul cu hidromasaj încălzit electric

Utilizarea ciubărului este contracost și se stabilește la locație în funcție de durată și gradul de ocupare. Dorim ca toți clienții să se bucure în aceeași măsură de facilitățile pe care le putem oferi.

Modificări
Pensiunea Laguna Nuferilor poate sa actualizeze termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.

Pensiunea Laguna Nuferilor isi rezerva dreptul de a refuza, bloca accesul la o parte sau la toate functiile site-ului precum si de a restrictiona solicitarea sau procesarea unei rezervari, in eventualitatea unor suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor, inclusiv in cazul in care acestia au un comportament care aduce prejudicii, de orice natura Pensiunii Laguna Nuferilor.

Consideram ca orice persoana care beneficiaza de serviciile pensiunii noastre a luat cunostinta termenii si conditiile mai sus mentionati si le-a acceptat tacit sau prin diferitele masuri de confirmare obligatorii a acestora (Termeni si conditii + Politica de confidentialitate) prin procesul de rezervare sau a formularului de contact.

Detalii firmă
Nume: DONOSE VLAD-ANDREI INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Date fiscale: 35089036, F36/632/2015
Adresa: Salciilor 6A, Somova, Tulcea, Romania
Telefon: 0770 641 551
E-mail: [email protected]