Descoperă Somova – Comoara ascunsă a Deltei Dunării

laguna nuferilor exterior apus priveliste view

Somova, situată la marginea Deltei Dunării, este un loc unde natura și liniștea se împletesc armonios. Acest complex lacustru, inclus în rezervația Biosferei Deltei Dunării, reprezintă o destinație ideală pentru cei care doresc să se reconecteze cu natura și să descopere peisaje de o frumusețe rară.

Natură și biodiversitate în Somova

Somova, un paradis ascuns în Delta Dunării, este locul ideal pentru pasionații de birdwatching și pentru cei care doresc să se bucure de momente de liniște pe lacurile sale cristaline. Această zonă, recunoscută pentru biodiversitatea sa, te invită să explorezi habitatul divers al păsărilor, inclusiv stârci, pelicani și cormorani, printr-o plimbare cu barca, oferindu-ți șansa unică de a te reconecta cu natura.

Mănăstirea Saon: O fereastră spre trecut

Pe lângă bogăția naturală, Somova este situată în proximitatea Mănăstirii Saon, ctitorită în 1846, un loc de pace spirituală și tradiție la care poți ajunge și cu ajutorul unei ambarcațiuni. Vizitarea mănăstirii oferă o incursiune în istoria și cultura zonei, completând experiența ta în Somova​.

Descoperă Somova la Laguna Nufărilor

Situată la doar 15 kilometri de Tulcea, Laguna Nuferilor este punctul tău de plecare ideal pentru a explora Somova și împrejurimile. Fie că ești în căutarea unei cazări confortabile în apropiere de Somova sau Tulcea, pensiunea noastră îți oferă nu doar un loc de odihnă, ci o poartă către aventurile Deltei Dunării.

În concluzie, Somova este o destinație care nu ar trebui ratată de cei care vizitează Delta Dunării. Cu oferta noastră variată de cazare în Somova, pensiunea Laguna Nuferilor este alegerea perfectă pentru turiștii care doresc să se bucure de natură, istorie și tradiție într-un cadru autentic și liniștit.